0400 451 265

Korosta koruilla parhaita puoliasi

Hiuskoristeet viimeistelevät kampauksen

Saisiko olla pinni, donitsi vai jotain juhlavampaa?

Muoti Korulla on monipuolinen valikoima erilaisia hiuskoristeita, joita löytyy niin lapsille kuin aikuiseenkin makuun. Hiuskoristeitamme on myynnissä ympäri Suomen marketeissa ja erikoismyymälöissä, joissa valikoimat vaihtelevat. Jos siis löydät itseäsi miellyttävän korun, hanki se heti, ettet jää ilman!


Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, joissa materiaalin pitää olla kestävää ja käyttäjäystävällistä. Muoti Koru oli Suomessa ensimmäinen, joka toi maahan haisolkia ilman metallijousia!


Hiuskoristeita löytyy sekä iloisen värisinä että klassiseen tyyliin sopivina mustana ja ruskeana. Saatavana on myös käsin tehtyjä koristeita kuten haisolkia.

Koruja arkeen ja juhlaan

Muoti Korun koruvalikoimaan kuuluu kaikenlaisia koruja. On kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja, rintakoruja ja paljon muuta. Meillä on Suomen laajin korujen tukkuvalikoima, sillä meillä on myös sormuksia ja nilkkakoruja.

Korujamme myydään marketeissa ja erikoismyymälöissä, joissa on yksilölliset, vaihtelevat valikoimat. Joten jos silmiisi osuu kaunis koru, kannattaa se hankkia heti!

Tuotteiden laatu on meille tärkeää. Korumme valmistetaan laadukkaasta metalliseoksesta tai ruostumattomasta teräksestä. Korumme ovat olleet jo 20 vuotta täysin nikkelittömiä.

Kimaltelevissa koruissamme on Swarovskin kristalleja. Hillitymmissä koruissamme materiaaleina on käytetty luonnonmateriaaleja, kuten puuta, korallia, simpukkaa ja kiviä. Valikoimamme vaihtelee vuodenajan ja muodin mukaan, joten kannattaa katsastaa myyntitelineemme aika ajoin.


Tarvikkeita kauneudenhoitoon

Maalari ei voi maalata taulua, ellei hänellä ole kunnon työvälineitä. Sama pätee kauneudenhoitoon: kokonaisvaltainen kauneudenhoito vaatii kunnon työvälineet. Muoti Koru voi siinäkin auttaa, sillä valikoimastamme löytyy tarvikkeita muun muassa meikkaukseen, kynsienhoitoon ja hiustenhoitoon.


Jotta kauneutesi säilyisi pitkään, etsi lähin myymälä, josta voit hankkia tarvittavat välineet kauneutesi hoitoon.

Tiara kruunaa kampauksesi

Juhlapäiväsi Muoti Korun tiaran kanssa on kuin päivä prinsessana. Tiara voi olla joko kuninkaallisen kimalteleva tai hillitty helmikoriste.

Morsiustyttöjäkään ei sovi unohtaa, vaan juhlapäivänä heidänkin kutreillaan voidaan nähdä pikku kruunu. Muoti Korun tiaramallisto vaihtelee trendin mukaan, joten mieleisesi tiara kannattaa hankkia saman tien, ettet joudu myöhemmin pettymään.

Juhlapäivänä vieraatkin haluavat olla kauniita. Muulle juhlaväelle sopivia hiuskoristeita löytyy hiuskoristeistamme ja juhla-asun virkistäjiä löytyy pukukukistamme. Niitä on myynnissä marketeissa sekä erikoismyymälöissä ympäri Suomen.

Tuubihuivi vai silkkihuivi?

Huivi on monikäyttöinen asuste. Se voi lämmittää taikka antaa asullesi väriä, tai vaikka molempia.


Muoti Korun valikoimassa on erilaisia huiveja. Eri vuodenaikoina huivin tarve on erilainen, minkä olemme huomioineet myös mallistossamme. Valikoimastamme löytyy tuubihuiveja, hartiahuiveja sekä silkkihuiveja. Käy katsomassa lähimmän myymäläsi valikoima ja hanki itsellesi monikäyttöinen huivi.


Facebook-sivuillamme on kätevä video, miten monella tapaa voit huiviasi käyttää. Nappaa sieltä vinkkejä ja nauti huivistasi monin eri tavoin!

Aurinkolasit koko perheelle

Aurinkolasien on tarkoitus suojata silmiä haitalliselta ultraviolettisäteilyltä (UV). Nykyään aurinkolaseja käytetään myös asusteena. Siksi on tärkeää, että aurinkolasit ovat sekä laadukkaat että hyvännäköiset.


Muoti Korulla on aurinkolasimallistoja kaikenikäisille: lapsille, nuorille, naisille sekä miehille. Mallistoista löytyy perinteisiä malleja niin klassiseen tyyliin kuin trendikkäitä aurinkolaseja vähän rohkeampaankin tyyliin.


Kaikissa aurinkolaseissamme on 100 % UV-suoja. Aurinkolasimme ovat myös CE-merkittyjä, eli aurinkolasimme täyttävät niille asetetut EU:n vaatimukset. Voit siis turvallisesti ostaa lähimmästä myymälästäsi Muoti Korun aurinkolasit ja luottaa siihen, että silmäsi ovat turvassa UV-säteilyltä.

Uudista vaatekaappisi sisältö pukukukilla

Mikä viimeistelee tai juhlistaa asukokonaisuuden? Pukukukka tietenkin!


Muoti Korun valikoimassa on pukukukkia, jotka on valmistettu eri materiaaleista, kuten keinonahasta, kankaasta tai huovasta. Voit virkistää lempineulettasi kauniilla keinonahkaisella pukukukalla taikka juhlistaa asuasi kimaltelevalla ruusulla. Mitään varsinaista sääntöä ei ole, vaan voit päästää luovuutesi vapaaksi hankkiessasi pukukukan.Käy siis lähimmässä myymälässä katsomassa, mikä kukka tulee virkistämään sinun vaatekaappiasi!

Trendikkäitä lukulaseja


Tarvitsetko lukulasit? Muoti Korun valikoimassa on näyttävän näköisiä lukulaseja. Kaikki lukulasimme tulevat eräältä maailman johtavalta alan valmistajalta. Siksi kaikissa lukulaseissamme on laadukkaat kehykset ja linssit.


Lukulasimallistomme uusiutuu jatkuvasti, joten kannattaa käydä tutustumassa tuotteisiin säännöllisesti lähimmässä myymälässä. Mallistostamme löytyy vaihtoehtoja sekä naisille että miehille. Valikoimaamme kuuluu myös kätevät meikkauslasit, joista saat nostettua toisen linssin ylös pois tieltä meikkauksen ajaksi. Lukulasiemme linssien vahvuudet ovat +1,5, +2,0, +2,5 ja +3,0.

Muoti Koru lapsille

Lapsetkin haluavat nykyään näyttää hyvältä. Muoti Korun mallistosta löytyy monia turvallisia koruja ja koristeita myös lapsille. Hiuskoristeiden valikoimassa on esimerkiksi iloisenvärisiä pinnejä ja hiuslenkkejä. Aurinkolaseista löytyy lasten mallisto, jossa on myös pehmeäsankaisia laseja aivan pienille lapsille.


Käy katsastamassa myyntihyllymme: mitä kaikkea kivaa löydät sieltä lapsellesi? Kun löydät jotain mieleistäsi, kannattaa se ostaa heti, sillä valikoimamme uudistuu jatkuvasti!


Jos haluat myyntiin tuotteitamme, ota yhteyttä alue-edustajiimme.